Fortissimo 1 verliest van ZKC'31 1

Geplaatst 13-10-2019

Geplaatst door Andre van Haaften

Afgelopen zaterdag speelde Fortissimo 1 tegen ZKC'31 uit Zaandam. Wat op papier een leuke wedstrijd had kunnen worden verliep heel anders. De gasten uit Zaandam vlogen namelijk uit de startblokken en hadden totaal geen moeite de korf te vinden. Praktisch alle aanvallen van ZKC'31 eindigde met een doelpunt ongeacht uit welke hoek of beweging de bal naar de korf bewogen werd. Dit resulteerde in een 4-18 ruststand.

Het beeld van de tweede helft was duidelijk anders, de aanvallen waren langer en minder succesvol. Hierdoor waren er meer aanvallen over en weer en moest er weer gestreden worden voor een doelpunt. Ondanks dat de uitkomst van de wedstrijd al vast lag was de tweede helft aantrekkelijker om te zien en wist Fortissimo hier en daar nog van zich te laten zien. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 11-27 in het voordeel van ZKC'31.