Wat kan je dit jaar allemaal verwachten van de activiteiten commissie?!

Geplaatst 24-09-2019

Geplaatst door Webmaster


Bericht vanuit de Activiteiten Commissie

Allereerst beginnen we op 12 oktober met de Rock n Roll Bingo, deze staat natuurlijk al in jullie agenda's. Mocht dit nog niet zo zijn doe dit dan snel en laat iedereen weten dat je komt!



Zoals jullie natuurlijk al verwacht hadden komt de succesvolle Pubquiz ook weer terug dit seizoen, we kunnen nog niet precies zeggen wanneer, maar het gaat aansluiten op het thuisprogramma in de zaal. Daarnaast willen we ook de casino-avond terug laten keren, dit keer niet in de vorm van een feest, maar als een gezellig Fortissimo Cafe.



Ook komt er een avond waar we het tegen elkaar opnemen in de PARTYOLYMPICS Wat het precies inhoud weten wij ook nog niet, maar het klinkt gewoon al leuk!



Qua feesten komen we ook zeker weer in de lucht, in ieder geval 1 keer, maar mischien wel 2 keer. We zijn hierover ook in overleg met andere commissie om het groots aan te pakken. Daarnaast heeft ook het bestuur gevraagd om 1 van deze avonden te bestempelen als de vrijwilligersavond, zodat de planning van alle activiteiten beter op elkaar aansluit dan vorig seizoen.

Zijn we nog iets vergeten? Vast wel! Of heb jij misschien een leuk idee? Wil je eens met je team of met vrienden (helpen met) een feest organiseren met je eigen thema? Laat het ons dan weten dan gaan we dat gezellig samen doen.

Groetjes van Joëlle (voorzitter), Nicole, Fabian en Andre
 

Jarigen

  • Rick de Kuijer

Kamp 2024

Sponsors: