Fortissimo 4 opgeheven

Geplaatst 18-09-2019

Geplaatst door Webmaster


Bericht vanuit de TC

Tot onze spijt moeten wij melden dat wij onder de spelende leden niet genoeg personen bereid hebben gevonden het Fortissimo 4 aan te vullen. 

Wij hebben als TC naar alternatieven gezocht om de 5 actieve spelers toch als 4e ingeschreven te houden. Ondanks toezeggingen van S3/MW en A3 om bereid te zijn in te vallen waar nodig, gaf het 4e aan dan erg het teamgevoel te missen die juist bij deze teams belangrijk is. Het is doodzonde dat bij een vereniging als Fortissimo wij dit helaas moeten constateren en alleen maar kunnen beamen. 

Wij zullen samen met bestuur, trainers A en senioren komende periode moeten buigen over de toekomst van senioren korfbal bij Fortissimo. Wij willen komend voorjaar gaan inventariseren onder de leden of wij nieuwe senioren teams kunnen gaan samenstellen waar de gemene deler is; een gezellig teamgevoel creëren waar we 1x per week spelen. Hierbij spelen trainers en de bereidheid van spelers om in andere teams te spelen dan hun voorkeur tevens een cruciale rol voor ledenbehoud. 

Dus hierbij alvast de oproep: wil jij volgend jaar samen lekker sporten en bij een team horen waarbij teamgevoel en plezier voorop staat? Ben jij de trainer die lekker trainen wil geven en deze gezellige leden een prachtige sport tijd wil geven? Of heb jij een ander idee om een 4e of zelfs 5e te creëeren? 

Meld je alvast aan bij de TC voor volgend jaar.

Jarigen

  • Maarten Terwiel
  • Sjoerd Stekelenburg

Sponsors: