Blauw Wit geeft training!

Geplaatst 30-05-2019

Geplaatst door Nadine Arendse
Afgelopen maandag hebben drie spelers van Blauw Wit training gegeven aan de C-selectie van Fortissimo. De kinderen van de C-selectie keken al weken uit naar deze dag, want drie spelers die op het hoogste niveau van Nederland spelen, dat is toch gaaf!! Matei van Alebeek, loodgieter in IJsselstein, had dit voor ons weten te regelen. Momo Stavenuiter, Jeffrey Huibers en Loraine Vissers stonden om 7 uur klaar en het was direct duidelijk dat de kinderen er zin in hadden want ruim voor die tijd stonden alle palen al klaar. In het begin waren de kinderen vol ontzag en luisterde ze rustig, maar al snel kwamen ze los. Ze genoten zichtbaar van deze training waarbij ze allemaal goede tips hebben gekregen. Aan het einde mochten ze in groepjes van 2 tot 4 de spelers uitdagen. Momo, Jeffrey en Loraine kregen 30 seconde de tijd om te scoren en de kids hadden de taak om dit te voorkomen. De training werd afgesloten met een heel groot partijtje, alle kinderen tegen Momo, Jeffrey en Loraine, wie is het eerst bij de 2?! De training was super leuk en via deze weg willen we Momo, Jeffrey en Loraine nogmaals bedanken voor de training en Matei voor het organiseren van deze training!

 

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: