Verdiende overwinning voor Fortissimo 2

Geplaatst 22-01-2019

Geplaatst door Andre van Haaften

Na een goed gesprek gehad te hebben over het ‘geconcentreerd’ de wedstrijd in gaan, stond Fortissimo afgelopen zaterdag vanaf minuut 1 op scherp. Desondanks werd de wedstrijd geopend door een goed schot van Vriendenschaar, gevold door een benutte vrije bal na een overtreding van de thuisploeg (0-2). Echter wist Fortissimo al snel terug te komen op gelijke hoogte en vervolgens uit te bouwen tot een nette voorsprong (5-2).

Er hing een fantastische sfeer in de hal en deze heerste ook binnen het team; bij ieder doelpunt was er een enorme ontlading die ervoor zorgde dat het team in een bepaalde flow terecht kwam en met plezier bleef knokken voor een volgend doelpunt. Fortissimo wist dit gat van 3 punten te behouden en ging de rust in met de voorsprong (9-6).

Ook na de rust bleef Fortissimo de leidende partij en vergrootte de voorsprong (13-9). Toch wist Vriendenschaar in het laatste gedeelte van de wedstrijd met een doelpuntenreeks van 4 ineens terug te komen op gelijke hoogte (13-13). Het ging ons toch niet gebeuren?

In de slotfase vielen de schoten over en weer, maar het was Fortissimo dat verdedigend goed de druk erop hield en aanvallend een stip, na een overtreding van de uitploeg, verdiende. Onze 'rookie' senior, en kanjer, Joris benutte deze en tekende voor de eindstand (14-13).

Een leuke wedstrijd, waarin Fortissimo het spannender heeft gemaakt dan nodig. Blauwe handen van het vele highfiven, maar een geweldige wedstrijd met een groot teamgevoel.

Weer dank aan ons trouwe publiek! Die van grote invloed was op deze fantastische sfeer!

Komend weekend zetten we de flow gewoon door, dit keer uit bij SKF (21.15) en ons 1e speelt om 14.30 uit tegen Dubbel Zes.