Spelregelavond Ouders

Geplaatst 31-01-2019

Geplaatst door Tycho Konings


De scheidsrechterscommissie heeft in het verleden wel eens een spelregelavond gehouden voor ouders en leden die geïnteresseerd waren in het beter leren kennen van de spelregels. Hiervoor was toendertijd veel vraag omdat ouders die bij hun kind kwamen kijken vaak geen idee hadden wat de scheidsrechter voor gebaar maakte of waarom een scheidsrechter uberhaupt fluit op een bepaald moment. We hebben toen deze avond georganiseerd voor ongeveer 15 ouders en dit was een groot succes. 

We hebben echter dit jaar nog weinig gehoord van ouders of leden die hierin geïnteresseerd zijn en willen via deze weg inventariseren hoeveel mensen hierin geïnteresseerd zijn. Via deze link willen wij vragen een mailadres en naam achter te laten als er interesse is om een spelregelavond bij te wonen, zo kunnen wij jullie benaderen over een eventuele datum en tijd. Op deze avond worden dus alle korfbalregels en scheidsrechtersgebaren uitgelegd volgens het officiële spelregelboekje van de KNKV. 

Als u er liever voor kiest geen e-mailadres te delen, horen wij graag mondeling via één van onze leden of er interesse is. Dit zullen wij dan noteren. Berichtgeving hierover zal dan verder via de website gecommuniceerd worden. Leden zijn: Arno Sterkenburg, Patrick van Klaveren, Lukas Bergman, Matthijs Vlasveld en Tycho Konings. Reageren op facebook onder dit bericht is ook mogelijk.

Aan de hand van het aantal aanmeldingen zullen wij besluiten een avond te organiseren, dit zal dan vermoedelijk komend najaar gebeuren (Eerste helft veldseizoen 2019-2020).

We zien graag jullie aanmeldingen tegemoet!

De scheidsrechterscommissie


 

Pupil van de week:

Jarigen

  • Shirley Regts

Sponsors: