Schoolkorfbaltoernooi 2019

Geplaatst 30-01-2019

Geplaatst door Susanne Koch


Dit jaar organiseert Fortissimo weer een schoolkorfbaltoernooi. VRIJDAG 5 APRIL 2019 is het zover. Het toernooi is dit jaar eerder in het jaar en op een andere dag. Daardoor is de tijd ook veranderd. Het toernooi is van 15.30 uur tot uiterlijk 19.00 uur. 

Inmiddels is alle informatie naar de scholen verstuurd. De afgelopen jaren merkte wij dat niet bij alle scholen de informatie bij de kinderen terecht komt. Afgelopen jaar hebben veel ouders het initiatief genomen om teams samen te stellen voor de scholen. Dit was heel fijn!!! Ook dit jaar hopen we op jullie hulp. Zouden jullie de komende dagen in de gaten willen houden of de informatie uitgedeeld wordt aan de kinderen?

Verder hopen we tijdens het toernooi op de hulp van ouders. Het zou fijn zijn als jullie het ploegje van jullie zoon/dochter willen coachen!

Ook deze dag zijn we op zoek naar vrijwilligers! Dit mag ook een maatschappelijke stage zijn. Aanmelden kan bij Joëlle of Susanne. 

Voor meer informatie: schoolkorfbalcommissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: