Sint op bezoek bij de Selectie

Geplaatst 07-12-2018

Geplaatst door Marc Verhoeven


Op zaterdag 1 december, na de wedstrijden tegen HKC werd er gezellig gegeten in de kantine. Vrijwel de hele selectie had deze avond vrij gehouden om het sinterklaasfeest te vieren. Aangezien het voor de Sint drukke tijden zijn zo vlak voor pakjesavond wisten wij niet wat wij van hem konden verwachten. 


Al onze verwachtingen werden overtroffen. De Sint en zijn pieten hadden voor ieder lid van de selectie (+aanhang) een cadeau én persoonlijk gedicht langsgebracht. Op deze manier werd iedereen even in het zonnetje gezet en werden alle opvallende zaken benoemd die de luisterpiet ter oren waren gekomen.Als klap op de vuurpijl kwam de Sint ook nog even langs, samen met twee van zijn pieten. Iedereen mocht even bij Sinterklaas op schoot komen zitten om het cadeautje te ontvangen en persoonlijk het gedicht voor te lezen.

Tussen het uitpakken van de cadeautjes door werd nog Sinterklaasbingo gespeeld en er werd vooral veel gelachen om alle mooie gedichten en leuke cadeaus.

Bedankt Sinterklaas en pieten!

Bekijk hier de foto's

Jarigen

  • Anita Vink
  • Ria de Korte

Sponsors: