Jan Rutten nieuwe voorzitter kantinecommissie

Geplaatst 14-11-2018

Geplaatst door Johan Boer


Enkele weken voor de afgelopen JAV werd mij gevraagd of ik me kandidaat wilde stellen voor het voorzitterschap van Fortissimo. Dat leek mij een heel leuke uitdaging die ik graag aangegaan ben, maar mijn rol als voorzitter kantinecommissie vraagt ook veel van mijn aandacht en een combinatie van die twee rollen leek een beetje teveel van het goede.
In de afgelopen maanden is inderdaad gebleken dat dat zo is. Toen ik dat binnen de kantinecommissie op tafel legde gaf Jan Rutten aan dat hij de rol van voorzitter van de kantinecommissie op zich wilde nemen.
Ik ben heel blij dat Jan dat wil doen en ben er van overtuigd dat de kantinecommissie met Jan als voorzitter weer een topseizoen tegemoet gaat.

Johan Boer

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: