25 jarig jubileum van Moniek Muskee

Geplaatst 20-09-2018

Geplaatst door Johan Boer


Op 19 september jongstleden zijn Guus en ondergetekende namens het bestuur bij Moniek Muskee langs gegaan om samen te vieren dat zij al 25 jaar lid is van Fortissimo.

Oprecht verrast deed Moniek de deur open. Jan had haar gevraagd thuis te blijven, maar ze wist eigenlijk niet waarom. Na enig rekenwerk kwam ze tot de conclusie dat het wel eens kon kloppen.

Met op de achtergrond de wedstijd Ajax – AEK Athene (3-0) vertelde Moniek dat ze eerst 15 jaar in Emmen gekorfbald had. Na de verhuizing naar Nieuwegein is bij Fortissimo terecht gekomen via Esther van der Vusse, die ze toen al kende en die zelf bij Fortissimo speelde. Ze is op 1 september 1993 lid geworden.

Moniek heeft jaren in ons eerste gespeeld op 1e klasse niveau met andere Fortissimo-coryfeeën zoals Patricia van der Poel, Jolanda Bergman en Dennis Stilting. Helaas heeft een hardnekkige achillespees-blessure een einde gemaakt aan het korfballen op dit niveau. Inmiddels korfbalt Moniek bij Recreanten 1. We hebben geproost op de volgende 25 jaar als lid.

 

Uiteraard werden aan Moniek de felbegeerde jubileum-pen en een mooie bos bloemen aangeboden.

Johan

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: