​De tweede training van het nieuwe seizoen

Geplaatst 16-08-2018

Geplaatst door Webmaster


De tweede training van het nieuwe seizoen, we zagen de bui al hangen ... ⛈


 
Nee hoor, het weer viel gelukkig mee, maar het ging er wat pittiger aan toe dan maandag. Nog steeds niet helemaal compleet maar met alweer meer aanvulling gingen we aan de slag. We begonnen met een korte samenvatting van waar we het Maandag allemaal over gehad hadden: wat waren ook alweer de belangrijke punten? Ohja... mikken, de perfecte boog, je favoriete afstand... en ga zo nog maar even door.
 
Na dit afgerond te hebben gingen we van start met de training. We begonnen met een estafette en daarna gingen we gelijk door naar de partijvorm. Dit gebeurde opgesplits in twee groepen, één groep bij Marc en één groep bij Martijn, waarna we wisselde van kant. Ze gingen allebei in op verschillende vormen van spelen. Het ging voornamelijk om kleine dingen die een groot verschil kunnen maken, dingen die achteraf vrij logisch waren maar toch even genoemd mochten worden; slim spelen, snel kleinmaken, niet te lang blijven staan, veel druk geven op verdedigend gebied en natuurlijk: HEY!!! VAKWISSEL!!!
 
We sloten af met een grote partijvorm waarin ook vrije ballen en strafworpen hoe dan ook gescoord moesten worden, hoeveel kansen daar ook voor nodig waren, we gingen pas door als die bal door de korf ging.
 
Een pittige maar leuke en leerzame tweede training waarin iedereen, gemotiveerd, vol aan de bak ging.
 
Groetjes Joyce

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: