A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

Trainigstijden eerste helft veld 20182019 | Nieuws | KV Fortissimo

Trainigstijden eerste helft veld 20182019

Geplaatst 14-07-2018

Geplaatst door


Beste trainers en spelers,

Op maandag 13 augustus gaan we weer beginnen met een nieuw korfbalseizoen. Wij zijn druk bezig om elk team naar wens te laten trainen. Voor het eerste helft van het veld is dit zo goed als mogelijk gelukt. De trainingstijden zijn terug te vinden bij je team. Indien je niet kunt trainen op maandag 13 augustus, meld je dan zo snel mogelijk af bij je trainer (zodat zij en je teamgenoten er niet voor niets staan). De trainers laten op tijd weten als de training niet door gaat. 

Zoals de meeste leden weten krijgen wij na het zaalseizoen 3 nieuwe velden. Hier zijn wij ontzettend blij mee! De velden zullen kleiner zijn (omdat we kleiner gaan spelen) en is het haast niet meer mogelijk om met 2 teams op één veld te gaan trainen.  We maken nu een trainigsschema voor de zaal en 2e helft veld, maar het kan dus zo zijn dat het in de praktijk toch net weer even anders zal zijn. Wat we al wel weten is dat het niet haalbaar is om alle teams op maandag en donderdag te laten trainen. Het kan dus zijn dat je dit seizoen op verschillende dagen zult gaan trainen (1e helft veld, zaal en 2e helft veld). We zijn aan het puzzelen om iedereen zoveel mogelijk op dezelfde dag(en) te laten trainen als eerste helft veld (en de zaal). Of dit haalbaar is weten we nog niet. We doen ons uiterste best!

We zijn druk bezig om het allemaal rond te krijgen, en zodra we dit hebben is dit terug te vinden bij je team. Ook zal er namens de TC een bericht geplaats worden. 

Fijne zomervakantie en tot 13 augustus!  

Groeten,
De Technische Commissie

Jarigen

  • Wesley Lumaye Schuld

Sponsors: