Stukken Jaarlijkse Algemene Vergadering 26 juni 2018

Geplaatst 12-06-2018

Geplaatst door Myra van Vliet


Aan de leden, ouders van (jeugd)leden, functionarissen en donateurs van Fortissimo,

dinsdag 26 juni aanstaande om 19.45 uur staat de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gepland

Wij willen jullie er op attenderen dat ieder lid van 16 jaar en ouder verplicht is de J.A.V.  bij te wonen. Indien je om dringende reden toch niet aanwezig kunt zijnwil je je dan tijdig bij de secretaris (vanvlietmyra@hotmail.com) afmelden?

De concept agenda en stukken voor de Jaarlijkse Algemene Vergadering staan vanaf nu op de website. Je vindt deze op de pagina Bestuurstukken onder het kopje JAV 26 juni 2018 (onderaan). Let op: je moet ingelogd zijn om het kopje bestuursstukken te kunnen zien.

We hopen jullie allen te zien 26 juni.

Het bestuur.

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: