Nieuwe trainer Fortissimo 2

Geplaatst 15-06-2018

Geplaatst door Arno de Rooy


Beste leden van Fortissimo,

Vol enthousiasme presenteren wij de coach van Fortissimo 2: Ruben Visscher.

Voor velen zal Ruben geen onbekende zijn, aangezien hij een echte clubman is die vele jaren lid is van KV Fortissimo. In al die jaren heeft Ruben o.a. vele seizoenen in de selectie van Fortissimo gespeeld. Inmiddels is Ruben al een aantal jaar gestopt met de selectie, maar is hij nog wel actief in de midweek en is hij afgelopen seizoen trainer/coach van Fortissimo E1 geweest. Ook heeft Ruben dit seizoen zijn KT2 (KorfbalTrainer2) diploma behaald. Hij gaat op korte termijn ook met zijn KT3 cursus beginnen. Hij heeft wat dat betreft de smaak van het trainersvak goed te pakken!

Wij zijn als club dan ook ontzettend blij dat we deze getalenteerde, ambitieuze coach hebben weten te contracteren voor onze 2e team. Ook de nieuwe hoofdcoach, Mark Verhoeven, is uiterst content met deze aanstelling. Hij ziet reeds uit naar een prachtige samenwerking met Ruben.

Ruben, wij wensen jou ontzettend veel succes toe en wij zien uit naar een mooi seizoen.

Sportieve groeten,
Technische Commissie KV Fortissimo

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: