Trainers/coaches seizoen 2018/2019

Geplaatst 27-05-2018

Geplaatst door Tim van der Weert


Beste allen,
 
Zojuist zijn onder de pagina van de Technische Commissie de namen van de trainers/coaches voor het seizoen 2018/2019 toegevoegd (Kopje Fortissimo -> Technische Commissie -> Trainers/coaches 2018/2019). Zoals jullie zullen zien zitten op dit moment meerdere teams nog zonder coach. Met meerdere personen zijn wij nog in gesprek om volgend seizoen trainer/coach te zijn, maar deze namen zijn echter nog niet definitief en dus nog niet toegevoegd. Indien deze namen definitief worden zal in de komende weken de pagina geüpdatet worden.
 
Echter deze gesprekken zijn nog niet voldoende om alle teams van een trainer/coach te voorzien. Dus ben jij een ervaren trainer en/of coach en wil je jouw ervaring delen, of ben je juist onervaren en wil je graag ervaring opdoen, dan zijn wij op zoek naar jou! Vind jij het ook zo zonde als er teams overblijven zonder trainer en/of coach en heb jij nog "een beetje" tijd over? We hebben iedereen, lid, ouder of vrijwilliger, nodig.
 
Heb je dus interesse stuur dan een e-mail naar technische-commissie@kvfortissimo.nl
 
Sportieve groet,
De Technische Commissie

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: