TC zoekt trainers/coaches en TC-leden!

Geplaatst 08-05-2018

Beste leden van Fortissimo,

De Technische Commissie is voor volgend seizoen op zoek naar:
 
- Nieuwe trainers en/of coaches
- Leden Technische Commissie

Nieuwe trainers/coaches
Het einde van dit seizoen nadert en dit betekent dat wij als Technische Commissie al weer druk bezig zijn met de teams voor het volgende seizoen. Ben jij een ervaren trainer en/of coach en wil je jouw ervaring delen, of ben je juist onervaren en wil je graag ervaring opdoen, dan zijn wij opzoek naar jou! Vind jij het ook zo zonde als er teams overblijven zonder trainer en/of coach en heb jij nog "een beetje" tijd over? We hebben iedereen, lid, ouder of vrijwilliger, echt nodig.

Leden Technische Commissie
De TC is voor het nieuwe korfbalseizoen op zoek naar een nieuwe voorzitter en nieuwe leden voor de diverse categorieën. Invulling volgt in overleg. Door het werkgebied per TC-lid niet te groot te maken kost het niet al te veel tijd om hier invulling aan te geven. Belangrijk is wel dat een kandidaat met ‘enige regelmaat’ de wedstrijden en de trainingen van de betreffende teams gaat bekijken, en vanzelfsprekend is enig korfbal-inzicht wenselijk. Daarnaast zoeken we iemand die misschien geen korfbal-inzicht heeft, maar wel wat administratieve taken op zich wil nemen (bijv. nieuwsberichten plaatsen, notuleren tijdens de TC-vergaderingen, etc.).
 
 Wil je meer informatie over wat de functie precies inhoudt of wil je jezelf opgeven voor een (voorkeurs) team, stuur dan een e-mail naar technische-commissie@kvfortissimo.nl

 (Tip: Je kunt je ook opgegeven als koppel).

Sportieve groet,
De Technische Commissie

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: