Schoolkorfbaltoernooi 2018

Geplaatst 14-05-2018

Geplaatst door Susanne Koch


HULP GEZOCHT VOOR HET SCHOOLKORFBALTOERNOOI!

Ook dit jaar zal er weer een schoolkorfbaltoernooi plaatsvinden bij Fortissimo. Doordat er dit jaar al allerlei activiteiten gepland stonden, is dit toernooi later in het jaar. Maar, ook al is het korfbalseizoen al afgelopen, wij hebben héél veel hulp nodig! Wij zoeken hulp voor het geven van trainingen, coachen van teams, ouders aanspreken en gezellig een praatje maken en uiteraard voor het fluiten van wedstrijden. 

Het toernooi zal plaastvinden op zaterdag 30 juni van 10.00 tot ongeveer 13.30 uur. De trainingen op dinsdag 26 juni (mooi te combineren met de JAV) en donderdag 28 juni 2018 van 18.00 tot 19.00 uur. 

Daarnaast de vraag aan alle ouders: Willen jullie op school in de gaten houden of er teams samengesteld worden? Eventueel een leerkracht helpen herinneren of zelf actie ondernemen. Wij zijn namelijk ieder jaar ontzettend blij met jullie hulp!!!!

Wil je ons helpen? HEEL GRAAG! Dit kan je doorgeven aan Inez Boer of Susanne Koch of door te mailen naar: schoolkorfbalcommissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: