Data en indeling eindtrainingen

Geplaatst 27-05-2018

Beste spelers,

De data voor de eindtrainingen zijn bekend. Deze staan onder het kopje Technische Commissie, welke terug is te vinden onder het kopje Fortissimo of via deze link: https://www.kvfortissimo.nl/technische-commissie.
 
Hier is tevens de indeling per categorie terug te vinden van alle jeugdleden. Op 15 juni zullen de jeugdteams bekend worden gemaakt via de website. Zaterdag 16 juni zal er van 10:00 tot 11:00 uur een inloopuurtje zijn voor vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van de teamindelingen voor volgend seizoen.
 
Er is een mogelijkheid om extra te trainen op zaterdag 9 juni. Dit is alleen mogelijk in overleg met de TC coördinator, de trainer/het team is zelf verantwoordelijk voor het openen/sluiten van het veld. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met de TC coördinator van je eigen categorie.

Sportieve groet,
De Technische Commissie 

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: