Tweede overwinning Fortissimo C1

Geplaatst 17-04-2018

Geplaatst door Vincent Stekelenburg

​We begonnen de wedstrijd heel erg goed  en stonden na een paar minuten al met 4-0 voor. Toen kregen we een vrije bal tegen, maar die maaktte ze niet af. Toen liepen wij weer heel erg uit met onder andere een doorloopbal van Gwen, een mooi schot van Lieke,een vrije bal en een schot van Kayleigh,een schot van Joep,een mooie doorloopbal van Gwen en tot slot een schot van Mike. En zo gingen we met een mooie 11-0 de rust in. En ook de 2e helft begonnen we weer goed want al vrij snel scoorde Joep en Mike een mooi schot. Maar toen scoorde Synergo met een stip de 13-1. Maar daarna scoorde we er weer een 1.  Toen scoorde Synergo er weer  1. Toen maakte Lieke nog een schot. En ten slotte maakte Synergo er nog 1. De uitslag was 16-3.