Wie helpt er komende zaterdag achter de bar.

Geplaatst 18-01-2018

Geschreven door Johan Boer


Beste leden, ouders en vrienden van Fortissimo,

Bij deze de wekelijkse noodkreet om hulp in de kantine. Komende zaterdag (20 januari) speelt ons eerste en tweede thuis, naast een hele rits aan jeugd-teams. Dat belooft een gezellige dag te worden. Dat lukt alleen als we de kantine en de keuken kunnen bemannen. 
De kanalen om je aan te melden zijn legio. Bel Johan Boer (of iemand anders van de kantine commissie), stuur een app of een mail (kantinecommissie@fortissimo.nl ) of schrijf je in via het barrooster op de website (eerst even inloggen). Vanaf 12 uur hebben we nog meer dan genoeg ruimte voor enthousiaste vrijwillgers.

Pupil van de week:

Joanne Schreuder
Levi Adriaans

Jarigen

  • Melvin Sangers

Kamp 2018

Sponsors: