Message: Trying to access array offset on value of type null

Geplaatst 21-01-2018

Geplaatst door

Categorie scheidsrechters

ZKV C1 - Fortissimo C1  20-01-2018

de eerste helft begonnen we goed vooral in de verdediging al snel scoorde mike door een actie vanuit een vrije bal die kayleigh nam en mike maakte hem mooi af 0-1 vlak daarna scoorde mike er nog een 0-2. de 1-2 werdt al snel gemaakt . Toen maakte ik zelf een goal met een korte kans 1-3. Daarna scoorde zkv 2-3. Toen schoot mike er nog 1 in 2-4. Zkv scoorde de 3-4. Ik scoorde een doorloopbal 3-5. Mike scoorde ook een doorloopbal 3-6.
Rust 3-6
Vlak na rust scoorde mike een korte kans 3-7. Gwen scoorde de 3-8 met een mooie doorloopbal.
Joep scoorde de 3-9 met een schot. Ik scoorde de 3-10 met een schot. Zkv scoorde een stip 4-10. Vlak voor tijd scoorde davey de 4-11 met een doorloopbal.
eindstand 4-11

Groetjes lieke uit de C1

Hier alsnog het verlate wedstrijdverslag van de wedstrijd Fortissimo C1 tegen Ovvo C1. 12-01-2018

Het begon goed voor Fortissimo we kwamen voor met 1-0 door een vrijebal van Gwen.
 Ovvo maakte een doorloopbal en het was 1-1.
Fortissimo scoorde 2x snel en de stand is 3-1.
Ovvo scoorde er 1 en het is 4-2. Kayleigh maakt de 5-2 met een mooi afstand shot. helaas kregen we een stip tegen en is de stand nu 5-3, maar nog net voor de rust maakt Gwen een doorloop bal en gaan we de rust in met een stand van 6-3.

Ovvo heeft een goede preek gekregen in de kleedkamer en scoort er snel weer 2, het staat 6-5.
De 7-5 werd gemaakt door Sven die de bal er als een echte league speler met 1 hand in legt. Ilse maakt de 8-5 met een shot van onder de korf. Ovvo maakt 2 kansen en de stand is nu 8-7. Fortissimo weet een groot gat te maken door een shot van Kelly , een korte kans van Gwen, een stip mee voor Joep ( Gwen maakte ) en een doorloop bal van Kayleigh. het staat nu 12-7. maar Ovvo weet er nog 4 te scoren en het staat nu 12-11 en dit is ook de eindstand.

dit was het verslag, in verband met een hoop huiswerk vorige week is het iets verlaat
groetjes Joep.

Fortissimo C1 vs Mia C1    06-01-2018

We begonnen de wedstrijd goed. En we stonden al snel op 1-0 gemaakt door Twan ( een stip ). Al snel werd het 1-1. Na wat aanvallen werd het 1-2, 1-3 en 1-4. Vlak daarna schoot Twan een mooi afstand schot erin ( 2-4 ).
De 2-5 werdt snel daarna gescoord, Mia kreeg een stip.
Davey kwam erin voor Mike.
Mia scoorde nog een stip 2-6.
Vlak voor rust maakte Kelly nog een mooie doorloopbal 3-6.
Max kwam erin voor Davey.
RUST ( 3-6 )
We waren niet blij met de rust stand, want we konden allemaal wel een stapje harder werken. De tweede helft stapten we goed in!!
Helaas scoorde Mia er wel meteen eentje 3-7, maar gelukkig scoorde Joep een mooi schot 4-7. Vlak daarna scoorde Max de 5-7 met ook een schot. De 6-7 werdt gescoord door Ilse met een vrije bal. Daarna scoorden Twan en Max allebij een doorloop bal. Het staat ondertussen 8-7. Het werdt al snel 8-9, 2 stippen tegen. Het werdt ondertussen 8-10, maar al snel scoorden Max en Joep 2 mooie doorloopballen.
Eindstand 10-10