Bestuurlijk Natuurlijk Januari

Geplaatst 13-01-2018

Geplaatst door Guus Langemeijer


Nominatie Martijn de Boer en assistent Stefan
Wij zijn blij verrast met de mededeling van Martijn dat hij samen met zijn assistent Stefan genomineerd is om de A-finale (jeugd) in Ziggodome te fluiten. Er zijn drie koppels in de race, die de komende weken nauwgezet gevolgd gaan worden. De nominatie is al een hele prestatie, nu maar afwachten of het Martijn en Stefan ook gegund gaat worden. Het bestuur wenst Martijn alle wijsheid toe en wij hopen van ganser harte dat wij Martijn in Ziggodome in actie mogen zien.  Veel succes toegewenst.  
 
Korfbalfun.
Woensdag 27 december is er inlooptraining georganiseerd voor de jeugd in IJsselstein. De organisatie hiervan was in handen van Joëlle Rehorst, die het afgelopen jaar Inez Boer is opgevolgd als combinatiefunctionaris. Wij hebben gemerkt dat er meerdere verenigingen in IJsselstein actief bezig zijn om nieuwe jeugdleden aan te trekken. Ook Fortissimo zal hierin actief moeten blijven. Ondanks dat het de eerste keer was, dit soort activiteiten moeten nog wat meer bekendheid gaan krijgen, viel de opkomst niet echt tegen. En tot nu toe drie nieuwe aanmeldingen ontvangen, dat is waarvoor wij het doen. Joëlle en iedereen die hieraan heeft bijgedragen, hartelijk dank.
 
Nieuwe velden.
Woensdag 10 januari is er een gesprek geweest met de sportwethouder en haar beleidsmedewerker.
Wederzijdse standpunten zijn uitvoerig besproken. De gemeente heeft het plan van drie grote en twee kleine velden toegelicht, welk plan al door de raad financieel is goedgekeurd. Fortissimo wil graag vier grote velden. Al pratende kwam het idee om vier grote velden met daarin opgenomen drie kleine velden aan te leggen. De gemeente gaat nu bekijken of dit voorstel binnen de budgettaire ruimte past die door de raad is goedgekeurd. Wordt vervolgd !   
 
Noteer de volgende data vast in de agenda.
Zaterdag 10 maart : Vrijwilligersavond
Dinsdag   26 juni     : JAV
Zaterdag 30 juni      : Familiedag

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: