Wedstrijdverslagen C1

Geplaatst 24-09-2017

Wedstrijdverslag Fortissimo C1 tegen Fiducia C1

Zaterdag 16 september stond thuis de return tegen Fiducia op het programma. Na de vorige week verloren wedstrijd wilden we nu natuurlijk heel graag winnen. We begonnen heel goed met een snelle 2-0 voorsprong door een slim balletje achter de korf van Mike en een mooi doelpunt van Lieke. Toen kwam Fiducia ook tot scoren, maar met een mooie doorloopbal van Gwen kwamen we met weer 2 doelpunten verschil op voorsprong. 
Fiducia kwam goed in de wedstrijd en wist een 3-4 voorsprong te pakken. Ons antwoord hierop waren twee doorloopballen van Ilse en Kelly, gevolgd door een korte kans van Lieke. Gwen bepaalde de ruststand met 7-4 in ons voordeel. 
Fiducia had goede aanwijzingen gehad in de rust en wist gemakkelijk tot een 7-8 voorsprong te komen. Ilse maakte daarna snel de gelijkmaker. Fiducia wist weer 2 keer te scoren en stond 2 punten los van ons. Toen maakte ik de 9-10 en Joep zorgde voor de gelijkmaker. Fiducia kwam op voorsprong tot 10-11 met nog een paar minuten te spelen. Daarna maakte Mike de 11-11 en Fiducia miste gelukkig nog een vrije bal en een stip, waarvan ze er heel veel gemist hebben. Sven heeft deze wedstrijd heel goed verdedigd tegen de beste heer van Fiducia. 11-11 was ook de eindstand van deze topper! Zaterdag 30 september spelen we om 11 uur weer thuis tegen OVVO C1, we hopen jullie dan te zien. 
Groet van Twan (C1)

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: