Teamopgave bij langdurige blessure - richtlijnen KNKV

Geplaatst 27-08-2017

Geplaatst door Tim van der Weert


Naar aanleiding van de officiële regels van de KNKV heeft de Technische Commissie besloten om strenger te gaan letten op spelers die langere tijd niet in staat zijn in een team te spelen. Volgens de KNKV moet namelijk een speler die drie keer achtereen niet heeft gespeeld (hieronder wordt verstaan dat de speler niet een helft van een wedstrijd heeft gespeeld) verplicht worden vervangen binnen de teamopgave. Indien deze situatie door blessures, ziekte of andere redenen zich binnen de selectieteams van de jeugd van Fortissimo voor gaat doen zal de Technische Commissie dan ook per individueel geval kijken of deze persoon (tijdelijk) teruggezet gaat worden naar een lager team.

Indien er nog vragen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met de Technische Commissie (technische-commissie@kvfortissimo.nl). 

Jarigen

  • Annemieke Verweij

Sponsors: