Hulp in de kantine gezocht (vooral komende zaterdag)

Geplaatst 30-08-2017

Geplaatst door Johan Boer


De competitie staat weer op het punt te beginnen en komende zaterdag hebben we onze eerste competitiedag op ons prachtige park. Op die wedstrijddagen, en ook op de trainingsavonden is het natuurlijk fijn als je in de kantine een kop koffie, frisdrank of wat te eten kan bestellen. 
Het is dan wel nodig dat er achter de bar mensen staan om die bestelling aan te nemen. Naar die mensen zijn wij dus op zoek. En als ieder lid of iedere ouder in een seizoen 2 diensten draait, dan krijgen we het hele seizoen moeiteloos ingevuld. 

Dus leden, ouders en andere vrienden van Forstissimo, pak je verantwoordlijkheid en meld je aan om een bardienst te draaien (meer mag ook).
Dat kan door Johan, Pim of Ellen aan te spreken op het park of te bellen/whatsappen, je naam op te schrijven op het rooster dat op de bar ligt of op deze website jezelf aan te melden via menukeuze "Fortissimo --> Barrooster".
Je kunt dan door het rooster bladeren met de rode pijltjes naast weeknummer en (als je ingelogd bent) en door te klikken op de rode vraagtekentjes een dienst in te vullen. 

Als je inlogt op naam van je kind zorgen wij ervoor dat je eigen naam op het rooster komt te staan (laat het mij wel even weten).

Op het moment van schrijven van dit bericht heb ik nog niemand op het rooster staan voor komende zaterdag, dus ik hoop op groot en massaal enthousiasme !!!!!!!!

Namens de kantinecommissie, 
Johan Boer
 

Jarigen

  • Annemieke Verweij

Sponsors: