Aan alle coaches en scheidsrechters: mededeling aangaande Digitaal Wedstrijd Formulier

Geplaatst 23-08-2017

Geplaatst door Mark ter Horst


Sinds vandaag staat de KNKV Wedstrijdzaken app in de Play Store (Android) en de App Store (iOS). Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer te gebruiken is. Het kan zijn dat nog niet iedereen de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Het is noodzakelijk dat alle coaches en scheidsrechters van Fortissimo de nieuwe app downloaden voor aanvang van de competitie.

Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Lukt dit niet laat het mij even weten dan kijken we even waar het aan ligt.

Let op: uit eerdere ervaringen weet ik dat als het niet lukt om in te loggen of een account aan te maken, dat dit komt omdat het e-mailadres wat je wilt gebruiken voor de Wedstrijdzaken App niet altijd overeenkomt met het e-mailadres in de Sportlink database. Dit kan dus of helemaal niet ingevuld zijn of verouderd. Mocht je dus merken dat het niet lukt om een account aan te maken dan is het advies om dit als eerste even te laten controleren (en indien benodigd aan te laten passen) door Esther van de ledenadministratie via leden@live.nl.

Mocht je wel in kunnen loggen maar je ziet geen teamgegevens van het team welke jij coacht, dan kan het zijn dat je niet goed gekoppeld staat in de database. Dit zul je dan even moeten checken via de TC-verantwoordelijke voor jouw leeftijdscategorie.

Nog een opmerking van algemene aard, de App is (vooralsnog) alleen ontwikkeld voor Android en iOS apparaten! Bijvoorbeeld Windows of BlackBerry toestellen wordt (nog) niet ondersteund.

De link naar de App Store (iOS) vind je hier: http://apple.co/2xrwA2T

De link naar de Play Store (Android) vind je hier: http://bit.ly/2w2dErT

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: