Stroopwafelaktie 2017 - Verslag

Geplaatst 28-06-2017

Geplaatst door Guus Langemeijer


Stroopwafelactie April

Allereerst mijn welgemeende excuses dat dit verslag nu pas op de site vermeld wordt.
De planning was om deze aktie, die in april gehouden is, na de meivakantie te evalueren en vervolgens een bericht op de site te plaatsen. Helaas is het er niet van gekomen, dus bij deze alsnog het verslag met de belofte dat volgend jaar het verloop van de aktie sneller gecommuniceerd zal worden.
  
Dit jaar hebben we de stroopwafelverkoop wat breder opgezet. In tegenstelling tot de afgelopen jaren is nu aan alle teams gevraagd om hieraan mee te doen. De achterliggende gedachte was om geld te genereren om hiermee de aanschaf van nieuwe palen en voetstukken te bekostigen.
Alhoewel de lat hoog gelegd werd, een paal met voetstuk per team, mogen we niet klagen over de opbrengst.
Deze aktie heeft ruim 2.200 euro opgeleverd. Hiermee kunnen straks ca 10 palen incl voetstuk aangeschaft worden.        

Absolute topper was natuurlijk weer David Bontrop , maar wat blijkt, zijn werkwijze wordt nu ook door anderen overgenomen, dus wie weet volgend jaar een heuse strijd wie de meeste stroopwafels op zijn werk gaat verkopen !      

Dank aan de dames Marika van Leeuwen, Ilonka Lijffijt en Esther ter Horst die de avond verkoop georganiseerd hebben.
Speciale dank aan alle kinderen die ’s-avonds, vergezeld van ouders en trainers,  de wijken zijn ingegaan om de huis aan huis verkoop te realiseren.
Volgend jaar zullen we weer een beroep op jullie doen.

Misschien dat er dan iets meer bekend is over de aanleg van de nieuwe velden zodat we dan ook over kunnen gaan tot de aanschaf van het nieuwe materiaal.

Met vriendelijke groet,
Guus Langemeijer

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: