Na noodkreet nu een HARTENKREET

Geplaatst 09-04-2017

Geplaatst door Nicole Varwijk


Na noodkreet nu een HARTENKREET

Het seizoen is bijna afgelopen en dit betekent dat wij ons reeds voorbereiden op het nieuwe seizoen. Na het plaatsen van de noodkreet betreffende het zoeken naar mensen voor de Technische Commissie, zijn wij zeer verheugd om jullie te kunnen melden dat alle vacatures binnen alle categorieën vervuld zijn. Geweldig… het laat zien dat wij met elkaar Fortissimo een warm HART toedragen! We hebben zelfs drie mensen bereid gevonden om samen met ons het technisch beleid voor de korte en langere termijn vorm te gaan geven.

Nu zijn we druk bezig met het indelen van de teams en nieuwe trainers zoeken. Het eerste gaat helemaal goed komen. Over het tweede maken wij ons meer zorgen. Op dit moment komen wij 17 trainers te kort. Het betekent dat we voor een volgende uitdaging staan.

Wij hopen dat er veel mensen zijn die reageren op deze HARTENKREET:

Vind jij het ook zo zonde als er teams overblijven zonder trainer en/of coach en heb jij nog "een beetje" tijd over? Dan horen wij graag zo snel mogelijk. We hebben iedereen: lid, ouder of vrijwilliger echt nodig! Stuur een e-mail naar de Technische Commissie of spreek iemand aan van de TC. Samen kunnen we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.  Het zou toch mooi zijn als deze oproep leidt tot een prachtig trainer- en coachaanbod?

 (Tip: Je kunt je ook opgegeven als koppel).

Namens de TC, Bert Varwijk en Annemieke Verweij

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: