Goed nieuws!

Geplaatst 01-03-2017

Geplaatst door Nicole Varwijk


Goed nieuws!

Op onze noodkreet hebben wij al een handvol reacties gehad! Geweldig, hier zijn wij erg blij mee. Het betekent dat wij er niet alleen voor staan en dat ook jullie willen dat Fortissimo qua organisatie goed blijft draaien. Mocht je nog geen tijd hebben gehad om te reageren, of ben je nog aan het nadenken over of je een bijdrage wilt leveren binnen de TC voor volgend korfbaljaar: schroom niet, je kunt nog steeds reageren! Hoe meer aanmeldingen we hebben, hoe beter we het werk kunnen verdelen en de mensen op de juiste plek kunnen inzetten.

Namens de TC; hartelijk dan voor diegene die al hebben gereageerd, we zullen binnenkort contact met jullie opnemen.

Met vriendelijke groeten Bert Varwijk (voorzitter TC) en Annemieke Verweij (bestuurslid TC)

Jarigen

  • Ad Klomp
  • Julian Lumaye Schuld

Kamp 2024

Sponsors: