Webshop Fortissimo

Geplaatst 02-02-2017

Geplaatst door Sonja


Beste allemaal,

Zoals sommige van jullie misschien al gezien hebben bestaat er nu op de website een webshop naar de fortissimo sportkleding bij Adelaar. Deze webshop is in het leven geroepen om als je dat prettig vindt, zelf je bestelling te kunnen doen en sneller te laten verlopen. In de winkel worden over het algemeen 1 keer per week de bestellingen richting de leveranciers verstuurd. Via deze webshop wordt je bestelling meteen verstuurd en ligt het bestelde product binnen een paar dagen bij je op de deurmat of bij Adelaar klaar.

De prijzen op de webshop zijn inclusief de korting die je als lid van Fortissimo krijgt, de korting is er al vanaf. 

Wij als sponsorcommissie vinden dit een mooi concept en hopen dan ook dat jullie als leden er blij mee zijn! Dus probeer het uit :)

Groeten,
De Sponsorcommissie

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: