prietpraat 10

Geplaatst 21-02-2017

Geplaatst door Margreet van Maurik


Hallootjes iedereen,

Lekker he die sneeuw de afgelopen maand en zelfs ook nog even schaatsen. Ik dacht meteen wel aan het afgelopen kerstknutselen. We hebben toen hangers gemaakt voor de vogels met vetbollen eraan. Nou die hebben kunnen smullen in de witte en bevroren wereld. Het was gezellig druk bezocht en er werd flink geknoopt met houtjes en touwtjes. Het was best nog moeilijk. Henk, nog bedankt voor al het voorwerk dat je gedaan hebt. Voor de snelle knutselaars hadden we nog een wenskaart te beplakken met knoopjes en wensen. De resultaten waren prachtig. Na een frietje met hamburger gingen jullie weer naar huis en bleven wij. Om de boel op te ruimen natuurlijk hè.  Wij waren wel voldaan, jullie ook?
De volgende activiteit kwam er snel achteraan. De film in het Fulco. Ieder jaar proberen we de hele filmzaal vol de krijgen met fortissimo-jeugd, ouders, vriendjes, nichtjes, neefjes, broertjes en zusjes.
Dit jaar weer niet gelukt, maar we waren toch met ruim 80 hoofdjes. We gingen naar de film "Singh". Het was lachen, spannend en vooral leuk. Voor de meeste althans. Want van Iris mocht het allemaal doorgaan ,zij viel gewoon in SLAAP!!!! 
Zo en nu eerst lekker kerstvakantie.
Ikzelf geniet ondertussen lekker door van alle blije gezichten van de pupillen van de week, want het is toch iedere keer weer een verassing hoe de kinderen reageren. Bo en Kayla zijn al aan de beurt geweest evenals Eva en Mirte, Amy en Mila, Sjoerd en Twan, Maik en Jarno en Jesper en Femke. De laatste 2 ga ik binnenkort bezoeken. Eèn uit de D2 en èèn uit de D3. Spannendddddd. Wie o wie worden het .In de kerstvakantie heeft ook het jaarlijkse Kerst A gala natuurlijk weer plaats gevonden. Helaas was het maar een kleine groep maar het was er zeker niet minder gezellig om. Dank Sandra en Suzan voor de organisatie.
Het korfbal-cafe is al aardig ingeburgerd. We hadden voor deze 2e keer weer meer aanmeldingen. En zo bleek aan het einde van de avond ook weer nieuwe winnaars. De finale ging tussen Gwen/Indy en Kim/Inge. Daarna weer heerlijk" borrelen" met nootjes chips en bitterballen.
Bij de laatste activiteit heb ikeven het zweet op m'n rug gehad. Ik had in november het hele bowlingcentrum afgehuurd. Doen we ieder jaar .En dan geef je een week van te voren door hoeveel banen je daadwerkelijk wilt huren. Wat bleek....... er stond helemaal geen Fortissimo in de agenda. Wààà`t?  Ze vertelde mij dat per 01 januari het bowlingcentrum van eigenaar is gewisseld en dat de agenda's niet helemaal goed waren overgenomen. Wààààà`t....... Gelukkig, gelukkig konden we toch 15 banen huren omdat alles nog vrij bleek. Met 92 jeugdleden was het weer als vanouds. Met als klapper toch wel Jiske met een heel hoge score. Volgens haar het talent van d,r moeder (!).
Binnenkort op stapel; gourmetten voor de B-jeugd en het paasfestijn. GEEF JE OP!!!

Ik geef het stokje voor het schrijven van de prietpraat over aan Gisela. Dit was dus mijn laatste verhaal. Doei doei en tot de volgende meeting.

Korfbalse allemaal hè,

Kitty, Karin, Simone, Esther, Daphne, Carolien, Gisela en moi

 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: