Speculaasactie 2016

Geplaatst 07-11-2016

Ook dit jaar organiseert de kampcommissie, in de Sinterklaastijd, een speculaasactie t.b.v. het Fortissimokamp. We verkopen speculaasbrokken (of op verzoek speculaaspoppen) d.m.v. losse verkoop in de kantine en op bestelling. 

Een pakje speculaasbrokken kost € 1,75
Een speculaaspop kost € 2,00

De komende weken worden in de kantine speculaasbrokken verkocht. De volledige opbrengst hiervan gaat naar het kamp.
Daarnaast kun je, wanneer je interesse hebt in grotere aantallen, bestellingen bij ons plaatsen. 

Bijvoorbeeld:

  • je vraagt je leidinggevende/personeelsvereniging om speculaas via deze actie in te kopen als presentje voor het personeel of de klanten;
  • je stuurt je collega's een mail om via deze actie hun speculaas te kopen voor thuis. Door middel van een intekenlijst (die kunnen we je toesturen) kun je aanvragen inzamelen;
  • je verrast je familie of vrienden tijdens Pakjesavond;


Je kunt je bestelling bij ons plaatsen via kampcommissie@kvfortissimo.nl of via Wil van Doorn of Roos van Doorn. Belangrijk is om door te geven of je voor brokken of poppen gaat, de hoeveelheid en wanneer je ze geleverd wilt hebben. Wij zorgen voor de rest!

De verkochtte brokken in de kantine worden niet geregistreerd. Maar wanneer je bij ons een bestelling plaatst kun je voor ieder verkocht pakje brokken (of voor iedere verkochte pop) € 0,50 terug verdienen van je kampgeld. Mee doen aan deze actie kan je dan zomaar ook zelf geld opleveren!

Voor vragen of het plaatsen van een bestelling zijn wij te bereiken via kampcommissie@kvfortissimo.nl

De kampcommissie

Jarigen

  • Esther Gravestijn-van der Vusse

Kamp 2023

Sponsors: