Terugtrekken B4 - Zaalseizoen

Geplaatst 07-10-2016

Geplaatst door Tim van der Weert


Het huidige veldseizoen heeft de B4 jammer genoeg te maken gehad met onderbezetting. Door o.a. blessures en opzeggingen is er jammer genoeg een onwenselijke situatie ontstaan waar de B4 elke week structureel te weinig speelsters/spelers heeft. Omdat dit in het zaalseizoen niet zal veranderen, heeft de Technische Commissie besloten om de B4 terug te trekken voor het zaalseizoen. Dit betekent dat de huidige speelsters/spelers van de B4 verdeeld gaan worden over andere teams en dat er ook binnen de andere B-teams geschoven gaat worden. Voor de huidige B-teams gaat dat het volgende betekenen:
 
-       De B1 gaat spelen met 6 dames ipv 5 dames (één dame wordt doorgeschoven vanuit de B2)
-       De B2 gaat spelen met 6 dames ipv 5 dames (twee dames worden doorgeschoven vanuit de B3)
-       De B3 gaat spelen met 10 dames en 2 heren
 
In overleg met de trainers en coaches van de desbetreffende teams gaat er overlegd worden welke dames doorgeschoven gaan worden. Dit zal tegen het zaalseizoen aan de speelsters in kwestie persoonlijk verteld worden.
 
Namens de Technische Commissie,
Tim van der Weert - Coördinator TC B-jeugd 

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: