Contactouders gezocht

Geplaatst 18-08-2016

Geplaatst door Jennifer Regts


​Het nieuwe korfbalseizoen staat weer voor de deur, de komende weken zullen alle teams weer starten met de trainingen en (oefen)wedstrijden. Op dit moment is er bij KV. Fortissimo een vrijwilligerstekort. Om deze reden moesten wij als bestuur zoeken naar oplossingen. Een van onze oplossingen is jullie als ouders/verzorgers betrekken bij een aantal zaken.
We noemen dit: contactouder. De contactouder is de verbinder tussen de vereniging en de ouders/verzorgers van het jeugdteam. 

We willen graag vanuit elk jeugdteam minimaal 1 contactouder, deze contactouder is verantwoordelijk voor de rij- en wasroosters bij de start van elke competitie (veld najaar, zaal, veld voorjaar) en wij zullen deze af en toe benaderen om wat hand en spandiensten onder de aandacht te brengen bij de overige ouders/verzorgers.

Wilt u de contactouder zijn van het team van (een van uw) kind(eren)? Meld u zich dan aan via dit e-mailadres of spreek ons even op het veld aan. De volgende teams hebben inmiddels al een contactouder: C1, E2 en F1.

Wij verwachten dat er van elk team minimaal 1 ouder is die dit wil voor de vereniging wil doen, met een kleine tijdsinvestering bereiken we meer.
Wilt u een vrijwilligersfunctie invullen binnen KV. Fortissimo mail/spreek ons aan.

Nogmaals, het kost niet veel tijd maar zo helpt u wel de vereniging alles draaiende te houden.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Nadine Arendse en Jennifer Regts
Bestuursleden Algemene zaken KV. Fortissimo

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: