Bruikleen wedstrijdkleding

Geplaatst 22-08-2016

Geplaatst door Sonja


Beste leden, ouders/verzorgens, trainers en coaches,

Nog even wat algemene informatie over de omgang met de wedstrijdkleding die alle leden in bruikleen van Fortissimo dragen. Zodat er geen verwarring kan ontstaan. 

- Draag je dit jaar hetzelfde shirt als vorig jaar? Dan doe je deze na de eerste wedstrijd weer in de shirtjestas, zodat alle shirts gezamelijk worden gewassen. Dit gaat de verkleuring van de shirts tegen. 
- Je hebt de wedstrijdkleding en trainer/coach kleding in bruikleen van de vereniging, wat betekent dat je de kleding naast de wedstrijd van de korfbal thuis/privé niet gebruikt. We hebben vernomen dat sommige kinderen bijvoorbeeld bij de gym of een sportdag op school een wedstrijdshirt aan hebben, dit is niet de bedoeling. 

Willen jullie elkaar hieraan herinneren? Dan moet het goedkomen! :D

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Sonja Rijpstra en Nicole van Schaik uit de sponsorcommissie kunnen je vraag altijd beantwoorden. Je kunt deze ook mailen naar sponsorcommissie@kvfortissimo.nl

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: