Barrooster is weer beschikbaar

Geplaatst 16-08-2016

Geplaatst door Johan Boer


Op maandag 15 augustus heeft de eerste trainingsavond van Seizoen 2016/2017 plaatsgevonden. Dat betekent dat het seizoen weer is begonnen en dat we weer een gezellige tijd binnen en langs de lijnen tegemoet zien. 
Om die gezelligheid met een hapje en een drankje te kunnen aanvullen hebben we voor komend seizoen weer vrijwilligers nodig die een bardienst willen draaien. 
Op de website onder de menukeuze FORTISSIMO/BARROOSTER kan je zien welke bardiensten we allemaal te vullen hebben. 

Extra aandacht wil ik vragen voor aanstaande zaterdag, een drukke dag met oefenwedstrijden waarvoor we nog geen vrijwilligers hebben. Daarnaast is dit jaar ook de maandagavond een trainingsavond waarvoor we bardiensten in te vullen hebben. 

Hoe kan ik een basrdienst op mijn naam zetten ?

Als je ingelogd bent kan je eenvoudig, door te klikken op de rode vraagtekentjes (???)  en vervolgens op OK te klikken een bardienst op je naam zetten. 
Ook kan je een mailtje of een appje naar Johan of Pim sturen, of een van de twee bellen. Ons aanspreken op het park werkt ook.   

Als laatste de mededeling dat de sleutels om het park te openen vanaf nu opgehaald kunnen worden op de Hernhutterslaan 11
 

Jarigen

  • Anouk Bergman

Kamp 2023

Sponsors: