Vacatures nieuwe trainers

Geplaatst 01-06-2016

Geplaatst door Webmaster


Beste leden en vrienden van Fortissimo,

Het eind van dit seizoen nadert en wij zijn al druk bezig met de teamindelingen voor volgend seizoen. Natuurlijk willen wij dat elk team een trainer/coach heeft. Helaas is niet nog niet het geval voor alle teams.
 
Wij begrijpen dat een ieder het druk heeft met zijn bezigheden, maar dit zal dan beteken dat er teams zonder trainer en/of coach zullen zijn. Dit zouden wij erg zonde vinden en willen wij graag voorkomen! 

Daarom willen wij een ieder vragen om nog één keer in zijn agenda te kijken. Heb jij nog 1 á 2 uurtjes in de week over en vind je het leuk om een training te geven, of om op zaterdag een team naar een overwinning te helpen? 

Als dit het geval is of je wilt informatie, stuur dan een e-mail naar 
technische-commissie@kvfortissimo.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen.

Niet alleen wij zullen je dankbaar zijn, maar ook een hoop kinderen! 

Sportieve groet, 
Technische Commissie KV Fortissimo

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: