Barbecue Jubileumfeest

Geplaatst 22-05-2016

 

Let op: de aanmeldingen voor de barbecue op het jubileumfeest komen achter elkaar binnen. Wil je verzekerd zijn van je plekje? Wacht dan niet te lang maar geef je z.s.m. op bij Hans Herweijer, want (hoe jammer ook) VOL=VOL.

Gisteren op het veld ging er een 'wandelgangen bericht' in het rond dat de barbecue al vol zou zijn.  Dit klopt niet.Wanneer dit wel het geval is zal dat door de jubileumcommissie worden gecommuniceerd. Echter, omdat er een grotere groep mensen uitgenodigd wordt voor het jubileumfeest (ook oud-leden, sponsoren, de Vrienden van Fortissimo) zal het wel sneller vol zijn dan we gewend zijn van het reguliere 'eindfeest' voorgaande jaren. Dus als je het niet wilt missen: geef je op!

Groetjes,

Hans Herweijer, Jan Rutten, Esther Steenvoort en Roos van Doorn
de Jubileumcommissie

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: