A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

Situatie C1 Voorjaarsseizoen 2015/2016 | Nieuws | KV Fortissimo

Situatie C1 Voorjaarsseizoen 2015/2016

Geplaatst 13-04-2016

Geplaatst door


Afgelopen periode is voor de C1 een turbulente periode geweest. Na een voorval vorige week tijdens de training C1 waarbij twee spelers uit de training zijn verwijderd was dit voor een van de coaches reden om hierover in gesprek te gaan met de Technische Commissie. Hierop heeft de Technische Commissie zondag bij elkaar gezeten en na een uitgebreide afweging is er een keuze gemaakt om tot een oplossing te komen voor de ontstane situatie en is hiervan het Bestuur in kennis gesteld.

Dinsdagavond heeft de TC een gesprek gehad met de twee coaches van de C1. In dit gesprek is aangegeven dat, nadat een van de coaches zelf al had aangegeven te zullen stoppen, beide coaches van de C1 niet verder te laten gaan met de C1 voor de resterende periode van dit seizoen. Dit om, na een roerige periode, weer rust binnen de groep te krijgen.

Met deze beslissing heeft de Technische Commissie en het hierover in kennis gestelde Bestuur beide coaches niet ongeschikt willen verklaren. Wij zijn zelfs van mening dat zij o.a. afgelopen jaar  met de C1 zeer goed werk bij Fortissimo hebben verricht.

Tegelijkertijd is er een disciplinair gesprek geweest met de betreffende spelers en hun ouders over hun gedrag en mentaliteit tijdens de training en dat dit niet door de Technische Commissie en KV Fortissimo wordt getolereerd en dat hierop maatregelen worden genomen.

Tijdens het gesprek heeft een van de coaches aangegeven erg teleurgesteld te zijn in het besluit van de Technische Commissie. Zij heeft hierop zelf aangegeven per direct al haar taken binnen Fortissimo voor nu en volgend jaar neer te leggen. Uiteraard begrijpen wij haar teleurstelling en respecteren wij haar beslissing om per direct haar taken neer te leggen. Wij danken haar voor haar inzet en gedrevenheid binnen Fortissimo.

De resterende periode van het Voorjaarsseizoen 2015/2016 zal er vanuit de Technische Commissie een vervangende Trainer/Coach op de C1 worden gezet.

Inmiddels is gebleken dat op sociaal media diverse berichten omtrent het bovenstaande de ronde doen en die in veel gevallen volstrekt onjuist zijn. De Technische Commissie en het Bestuur van Fortissimo distantieren zich van dit soort berichtgevingen gedaan op Social Media. Uitlatingen die hierop gedaan worden zijn geheel voor verantwoordelijkheid van de desbetreffende plaatser.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen hiervoor de leden van de Technische Commissie en het Bestuur worden benaderd.

Jarigen

  • Anne Leseman
  • Frans van Rooijen

Kamp 2024

Sponsors: