A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: plugins/user.php

Line Number: 358

Contracten met Danny Bruijntjes en Mathieu van Leeuwen verlengd | Nieuws | KV Fortissimo

Contracten met Danny Bruijntjes en Mathieu van Leeuwen verlengd

Geplaatst 02-03-2016

Geplaatst door


De TC en het bestuur zijn met de huidige trainers van het tweede seniorenteam, Danny Bruijntjes en Mathieu van Leeuwen overeengekomen om hun contracten met de vereniging te verlengen. De verlenging betreft een​ periode van drie jaar waardoor zij tot en met het seizoen 2018/2019 de training en coaching van de S2 zullen verzorgen.
Het bestuur en de TC zijn blij dat de overeenkomsten met Danny en Mathieu voor een langere periode  worden verlengd. In combinatie met het af te sluiten drie jarig contract met Andre Arendse als hoofdtrainer zorgt dit voor continuiteit binnen de trainersstaf van S1 en S2

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: