Officiële opening Sporthal de Oever

Geplaatst 02-02-2016

Geplaatst door Nicole Varwijk


Exact een jaar na het slaan van de eerste paal en een eerder uitstel vanwege de opvang van vluchtelingen was het donderdag 28 januari zover.
De officiële opening door Marijke van Beukering, de wethouder van sport.
Om 16.00 uur was er een gezamenlijk programma van de gebruikers van de hal te weten het Cals, Shot en Fortissimo. Namens Fortissimo verzorgden de spelers van de D1 en D2 een demonstratie korfbal voorzien van het deskundig commentaar van Hans Herweijer. Ook was er een uitwisseling van vaantjes die speciaal voor de opening waren vervaardigd. Namens Fortissimo nam Joep Niessen het vaantje in ontvangst. Aan het einde van het officiële gedeelte vond de sleuteloverdracht plaats en kreeg Tjeerd Wijmenga de sleutel voor Fortissimo uit handen van de wethouder.  Hierna was er een ontvangst voor alle genodigden in de kantines van Shot en Fortissimo.  Een mooie bijkomstigheid van de verlate opening was dat iedereen nu met eigen ogen het resultaat kon zien van de verbouwing. 
Voor de spelers van de D1 en D2 was ook gezorgd voor een hapje en drankje, zij mochten in de kleedkamer genieten van pizza's en frisdrank.

Al met al een geslaagde middag. Onze hoffotograaf Nicole Varwijk heeft een leuke serie foto’s gemaakt die jullie kunnen bekijken.  
 
Met vriendelijke groet,
Guus Langemeijer

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: