Andere scheidsrechter gevonden? Mail ons!

Geplaatst 01-02-2016

Geplaatst door Tycho Konings


Beste (jeugd)scheidsrechters,

Wij van de scheidsrechterscommissie zijn erg blij met alle scheidsrechters die iedere week alle jeugdteams breedtekorfbal teams fluiten. We merken dat de opkomst goed is en dat er onderling goed vervanging wordt geregeld.

Echter is het voor ons en de zaalcommissaris handig fijn om te weten als jullie je vervanger ook doorgeven. Vaak wordt dit persoonlijk doorgegeven aan 1 van ons. Echter zijn wij niet iedere zaterdag aanwezig. Dus heb je een andere scheids gevonden? Heb je geruild? Geef dit door via de mail: scheidsrechtercoordinator@kvfortissimo.nl 
Zo weten wij allemaal dat er iemand anders komt fluiten.

Groet de scheidsrechterscommissie

Jarigen

  • Fay Roodenburg

Sponsors: