Korfbalfinale 2016 deel 4

Geplaatst 26-01-2016

Geplaatst door Vincent Stekelenburg


De kaarten zijn binnen! 89 stuks. Een heel mooi aantal! We zitten allemaal bij elkaar, verdeeld over een aantal rijen boven elkaar.
In principe houd ik de kaarten bij me tot aan de dag van finale en deel ik ze in de bus uit. Als je je kaart al eerder wilt hebben, kun je hem bij mij op komen halen. Kwijtraken is dan op eigen risico. De mensen die hebben aangegeven met eigen auto te gaan, moeten natuurlijk al wel hun eigen kaarten hebben. Spreek mij even aan en we regelen wat.

De bus is ook geregeld. De kosten zullen rond de 10 euro zijn. Als we de rekening moeten betalen, komen we bij jullie terug en hoor je wel hoeveel precies en hoe en wat.

Groeten Adri, Nicole en Vincent

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Kamp 2024

Sponsors: