Korfbalfinale 2016 deel 2

Geplaatst 14-01-2016

Geplaatst door Vincent Stekelenburg


Een leuk idee

Een paar weken geleden zeiden we met een paar mensen tegen elkaar dat het misschien wel weer eens leuk zou zijn om naar de zaalfinale te gaan. Nu, 14 januari blijkt dat al 80 mensen dat ook een leuk idee vinden! Dat vinden wij natuurlijk super. Helemaal omdat we nu ook voor korting in aanmerking komen. Een kaart kost ons nu 24 euro i.p.v. 30 euro.

Hoe nu verder?

A.s. zaterdag 16 januari sluit de inschrijving. Dus als je nog mee wilt, geef je dan snel op. Het kan nog via de lijst in de kantine en via de facebookpagina van Fortissimo. Daarna gaan wij de kaarten bestellen en kunnen we ook een busbedrijf gaan zoeken wat ons kan vervoeren. Hier horen jullie later de kosten van. Je zult begrijpen dat 80 x 24 euro een hoop geld is om voor te schieten. Daarom vragen we van jullie om de kosten van de kaarten alvast aan ons te geven. De betaling van de bus zullen we later regelen.

Je kunt de 24 euro in een envelop aan een van ons geven. Dat kan als je ons tegenkomt in een van de sporthallen of bij ons door de brievenbus. Dit moet voor zaterdag 23 januari

- Op maandag en woensdag is Vincent tussen 18 en 19 uur in de Oever. Anders door de bus op Hoepelmaker 26
- Op dinsdag is Adri tussen 19 en 20 uur in het Cals en op donderdag tussen 19 en 20 uur in de Oever of anders op de Van Houtenstraat 4
- Dinsdag en donderdag is Nicole er vaak ook. En anders kan het bij haar op Waalsingel 38.

Voor vragen weten jullie ons vast te vinden!

Groeten,

Nicole Varwijk, Adri Gerrits en Vincent Stekelenburg

Jarigen

  • Er zijn vandaag geen jarigen

Sponsors: