Nieuwe bidons mede mogelijk gemaakt door TEK IT Consulting

Geplaatst 14-12-2015

Geplaatst door Frankvis


De afgelopen weken is de sponsorcommissie bezig geweest met het uitgeven van nieuwe bidons in professionele kratten. Al enige tijd was er vanuit meerdere teams vraag naar nieuwe bidons. Omdat dit een grote kostenpost is voor de vereniging, kon hier niet zomaar aan worden voldaan.
Mede dankzij een bijdrage van TEK IT Consulting, het bedrijf van Andre van Haaften (senioren 3), is het mogelijk geworden om maar liefst 11 teams te kunnen voorzien van een nieuwe bidon-set!!

Wij danken Andre voor zijn betrokkenheid bij en gift aan onze vereniging. Het sponsoren van een (sport)vereniging is al jaren geen vanzelfsprekendheid meer. Alle initiatieven en ideeën zijn dan ook van harte welkom.

Groet namens de sponsorcie.
 

Jarigen

  • Sepp van Lint

JAV 2024

Sponsors: