Geef elkaar de hand

Geplaatst 06-12-2015

Geplaatst door


 
Beste sportvrienden,
 
In de top van het korfbal gebeurt het al, veel korfbalverenigingen doen het ook al. Sommige sportbonden hebben het verplicht gesteld, andere bonden doen een beroep op vrijwilligheid. Sommige teams doen het vooraf en achteraf, anderen doen het alleen achteraf. Korfbalspelers doen het ook onderling.
 
Waar gaat dit over?
Het gaat hier over het geven van de hand aan de scheidsrechter (en de assistent-scheidsrechter) door alle spelers, coaches en begeleiders van beide ploegen. Om de arbiter(s) te bedanken voor het leiden van de korfbalwedstrijd. Want zonder een scheidsrechter kunnen we onze favoriete sport niet beoefenen!
 
Geef elkaar de hand.
De NKSV (Nederlandse Korfbal Scheidsrechters Vereniging) onderschrijft dit alles en roept alle korfbalverenigingen op mee te doen met  ‘Geef elkaar de hand’. Het doel is dat, op vrijwillige basis, alle spelers en begeleiders van beide teams de scheidrechter en de eventuele assistent-scheidsrechter na afloop van de wedstrijd de hand schudden. Doet uw vereniging ook mee?
 
Filmpje.
Om dit te ondersteunen is door het KNKV een filmpje gemaakt dat u kunt u vinden onder bijgaande link:
http://www.knkv.nl/nieuws/1/Home-nieuws/geef-elkaar-de-hand/
 
U kunt dit filmpje gebruiken om uw leden aan te moedigen mee te doen aan ‘Geef elkaar de hand’. Geef het door aan trainers en coaches, die het op hun beurt weer doorgeven aan de spelers. Doe het. Het is een blijk van waardering voor de scheidsrechter.
Doe daarom allemaal mee !!
 
 
Namens de NKSV
Herman Scholten,
voorzitter
 
 

Jarigen

  • Fay Roodenburg

Sponsors: