Trainers gezocht

Geplaatst 23-08-2015

Geplaatst door Arno de Rooy


De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zijn bijna ten einde, de start van de competitie is aanstaande. Wij als TC zijn echter nog op zoek naar trainers voor een aantal teams. Wij hebben reeds een aantal mensen benaderd om de vacante posities in te vullen, echter tot nu toe zonder succes. In deze zoektocht zijn wij wellicht jou vergeten te vragen. Hierbij dus jouw kans om je bij ons aan te melden voor een team dat nog naarstig op zoek is naar een trainer. Elk team verdient per slot van rekening toch een trainer/coach!

Dus voel jij wel wat voor het trainersschap en vind jij, net als wij, dat elk team een trainer/coach verdient, geef je dan op bij één van de TC leden. Zij kunnen jou alles vertellen over de vacatures, over de opleidingsmogelijkheden, de teams en de trainingsmogelijkheden.

Wij zoeken nog trainers voor de volgende teams:

Fortissimo E4 (TC aanspreekpunt: Annelies van Schaik)
Fortissimo E5 (TC aanspreekpunt: Annelies van Schaik)
Fortissimo C4 (TC aanspreekpunt: Paul Zaal)
Fortissimo 4 (TC aanspreekpunt: Arno de Rooy)

Wij hopen jou binnenkort te mogen verwelkomen bij de trainersstaf!

Sportieve groeten van de TC

Jarigen

  • Jenneke Heising

Kamp 2024

Sponsors: